TA ZNAK TRAVEL | Letovanje 2020 - Turska, Grčka, Albanija, Crna Gora, Ohrid

GRČKA REGIJA SVETI ĐORĐE 2020

Apartmanski smeštaj u Grčkoj

Grčka regija sveti đorđe - apartmani, autobuski prevoz


Stavros - apartmanski smeštaj - Letovanje 2020

Stavros je malo mesto koje leži u podnožju planine Holomontas. Od Soluna je udaljeno oko 70 km.Iznad jednog dela duge i peščane plaže se nadvija blago šumovito brdo. Plaža u Stavrosu se odlikuje mekim peskom pa je veoma pogodna i za sve vrste sportova i može se pohvaliti plavom zastavicom koju dobijaju samo najuređenije plaže. More je kristalno čisto i veoma toplo. Većina smeštajnih objekata u mestu je novoizgrađeno pa su vile i apartmani za smeštaj prilično moderni i dobro opremljeni. U samom mestu ima dosta zelenila, a pored jednog dela plaže se nalazi i šuma platana sa sportskim terenima i igralištem za decu. Plažu takođe krase i barovi i kafići, dok su taverne i restorani uglavnom smešteni u starom delu grada.


-5% / -13%

Vila ELANIOS ZEUS

smeštaj i prevoz 10 noći

Nea Vrasna - apartmanski smeštaj - Letovanje 2020

Nea Vrasna dugacka pescana plaza. Nea Vrasna je novo turističko mesto u zalivu Strimonikos u Grčkoj, udaljen oko 75 km od Soluna, 500 m od Asprovalte, a oko 6 km od Stavrosa. Smešten na obalama Egejskog mora, u regiji Svetog Đorđa, na udaljenosti od samo jedan kilometar, nalaze se mala turistička mesta Vrasna Paralia i Asprovalta. Nea Vrasna je vrlo lako dostupna jer autoputem Egnatia Odos se dolazi pravo do ovog mesta. Nea Vrasna je jedno od razvijenih turističkih mesta, odakle se najbrže dolazi do Soluna i sa izrazito dobrom saobraćajnom infrastrukturom, pa je svako drugo mesto u blizini vrlo lako dostupno. Nea Vrasna je pogodna onima koji nisu navikli na pasivan odmor i boravak u istom mestu, već onima koji vrlo lako menjaju plaže i koji vole aktivniji odmor. Ovo mesto se odlikuje novim kućama, širokim ulicama, uređenim kejom i peščanom plažom. Poslednjih godina ova regija dobija pravu ekspanziju na srpskom tržištu što se interesovanja tiče. Ova obala godinama je nagrađivana "plavom zastavom" Evropske unije i Mediterana. Sve u Nea Vrasni je posvećeno opuštanju: kafići, restorani, taverne, pa zbog toga Nea Vrasna i nosi epitet idealnog mesta za porodični odmor.


-5% / -30%

Vila ALEXANDRA

smeštaj i prevoz 10 noći
-5% / -30%

Vila ALEXANDRA LUX

smeštaj i prevoz 10 noći
-5% / -30%

Vila ANA LUX

smeštaj i prevoz 10 noći
-5% / -30%

Vila ANA LUX

smeštaj i prevoz 10 noći

Asprovalta - apartmanski smeštaj - Letovanje 2020

Asprovalta je turističko mesto u Strumskom ili Orfanskom zalivu u Grčkoj, udaljeno 300km od glavnog grada Atine, 80km od Kavale i Soluna, 8km od Stavrosa i 500m od Nea Vrasne. Smešteno na obalama Egejskog mora, u regiji Svetog Đorđa, na udaljenosti od samo jedan kilometar, nalazi se i obližnje turističko mesto Nea Vrasna. Asprovalta se nalazi u centru Strumskog zaliva. Autoput Egnatio Odos vodi direktno do Asprovalte, tako da ovo mesto ima dobru saobraćajnu infrastrukturu i samim tim je svaka druga lokacija u blizini lako dostupna, uključujući i Solun do kojeg se vrlo lako stiže. Ova obala je godinama nagrađivana "plavom zastavom" Evropske unije i Mediterana. Inače, Asprovalta ima plažu dugačku 10km i široku, na nekim mestima, 50m, koja se prostire od Nea Vrasne pa sve do sledećeg turističkog mesta ka Tasosu. Sve u ovom malom turističkom mestu posvećeno je opuštanju, o čemu svedoči i činjenica da mesto ima preko stotinu kafića, restorana, taverni, naročito na šetalištu. Plaža je uglavnom sredjena i organizovana sa suncobranima, ležaljkama, terenima za odbojku, dečijim igraliština... Postoje i delovi plaže koji nisu ogranizovani, koji su mirni, idealni za one koji žele da se osame i kojima prija tišina. Sama dužina i širina plaže dovode do toga da na plaži nikad nema gužve. U dužini od 4km dužinom plaže se pruža prelepa promenada sa sredjenim travnjacima, drvećem, cvećem, fontanama, parkovima, restoranima sa baštom, kafićima i tavernama. Blizina Nea Vrasne, Vrasna Paralije i Stavrosa u istom zalivu u dužini od 10 km, predstavlja odličan izbor i turistima koji vole duge šetnje i razgledanje. Asprovalta se odlikuje tradicionalnim kućama, širokim ulicama, uređenim kejom i peščanom plažom. Poslednjih godina ova regija dobija pravu ekspanziju na srpskom tržištu što se tiče interesovanja. Asprovalta je interesantna i za mlade jer pored 2 diskoteke koje su na samoj plaži postoje i vrlo lepo uređeni kafići sa ljubaznim domaćinima.


-5% / -30%

Vila IRINI

smeštaj i prevoz 10 noći