TA ZNAK TRAVEL | Letovanje 2020 - Turska, Grčka, Albanija, Crna Gora, Ohrid

GRČKA OSTRVO TASOS 2020

Apartmanski smeštaj u Grčkoj

Grčka ostrvo tasos - apartmani, autobuski prevoz

Tasos, najsevernije Grčko ostrvo, nalazi se na 200km od Soluna. Poznat je po gustim borovim šumama, brojnim maslinjacima, dugim peščanim plažama, lepim zalivima i izuzetno blagoj klimi. Zbog svoje guste vegetacije često ga nazivaju „Šuma koja pliva“. Bogato je nadaleko čuvenim mermerom, maslinama i medom.


Limenas - apartmanski smeštaj - Letovanje 2020

Limenas je glavni grad Tasosa i ima oko 3.500 stanovnika. Sagrađen je na mestu antičkog grada Tasosa, smešten između dve luke, sa dve gradske plaže i mnoštvom drugih prelepih plaža u okolini. Predstavlja trgovački centar ostrva ispunjen mnogobrojnim tavernama, kafeterijama, restoranima, buticima, diskotekama, koje će ispuniti Vaš odmor.


Vila OLGA

smeštaj i prevoz

Limenarija - apartmanski smeštaj - Letovanje 2020

Limenarija je drugi po veličini grad na ostrvu. Nalazi se na jugozapadnoj strani ostrva i ima oko 2.000 stanovnika. Okružen je predivnim plažama, koje sunce obasjava duže nego ostala mesta na ostrvu. Idealno mesto za odmor, kako za porodične ljude, tako i za mlade koji žele da budu u centru zbivanja. Duž šetališta uz samu obalu raspoređene su autentične taverne, kafeterije i prodavnice.


Vila SOFIA

smeštaj i prevoz

Potos - apartmanski smeštaj - Letovanje 2020

Potos je simpatičan gradić na jugozapadnoj strani ostrva, na svega tri do četiri kilometara od Limenarije. Smešten pored jedne od najlepših plaža na ostrvu.


Vila EIRINI KLIMIS

smeštaj i prevoz 10 noći