Preduzece je osnovano 1992. godine i posluje na podrucju cele bivse Jugoslavije kao i na inostranom trzistu. U sklopu preduzeca fukncionise TA Znak koja je svojom ponudom, kvalitetom i naravno popularnim cenama stekla zavidan uspeh, popularnost i renome na celokupnom prostoru svoga delovanja.

U zadnjih sedam godina specijalizovanim programima ponude turistickih aranzmana, zdravstvenog turizma u zemlji i u inostranstvu, a narocito organizacijom u ponudi letovanja i organizaciji skolskih, univerzitetskih ekskurzija u Turskoj (Maloazijska tura), Edrene, Galipolje, Canakale, Troja, Bergama, Efes, Izmir, Istanbul.

Svojom ponudom i organizacijom postaje izuzetno popularna TA i kod starije populacije a narocito kod mladih, zbog kvaliteta, sigurnosti putovanja, izboru poslovnih partnera, destinacija i hotela.

Svojim dugogodishnjim pedagoskim radom iz oblasti srednjoskolskog obrazovanja, visegodisnjim profesionalnim iskustvom u turiszmu vlasnikja TA ZNak kao i
poverenja koje smo stekli u toku rada su dokaz sigurnog izbora kvaliteta programa, ponude I cene koju Vam nudimo.

TA Znak saradjuje sa najboljim strucnjacima iz oblasti marketinga, turizma, trgovine, ugostiteljstva I saobracaja sa osnovnim motivom da svojim klijentima pruzi visoko profesionalan servis.

Poverite vasoj TA Znak poslove organizatora Vaseg skupa, kongresa, seminara, kulturnih I sportskih manifestacija. Pogledajte I razmotrite nase ponude za individualna grupna putovanja u zemlji I inostranstvu.

ORGANIZUJTE I INICIRAJTE PUTOVANJA ZA PREDSTAVNIKE Vasih sindikata i penzionerskih udruzenja posredstvom nase agencije.

TA Znak Vam moze ponuditi celokupnu organizaciju Vasih porodicnih veselja (svadbe, veridbe, rodjendane, maturske veceri, susrete generacija I dr.).

Verujuci da ukoliko nam ukazete poverenje i organizaciju odabranog programa, necete imati razloga za drugi izbor jer smo mi Vas Izbor.

Zahvaljujemo na paznji koju ste nam ukazali prelistavajuci nas program I do skorog vidjenja Najsrdacnije Vas pozdravljamo.
 

Dir. Prof Zenib Biberovic