TA ZNAK TRAVEL | Letovanje 2020 - Turska, Grčka, Albanija, Crna Gora, Ohrid

ZNAK TRAVEL

Turistička agencija

Dobrodošli u ZNAK TRAVEL turističku agenciju

Vaš pouzdan dugogodišnji agent za organizaciju individualnih i grupnih putovanja


Image

Turistička Agencija ZNAK TRAVEL

Kompanija je osnovana 1992. godine i posluje na području cele bivše Jugoslavije kao i na inostranom tržistu. U sklopu preduzeća fukncioniše Turistička Agencija Znak Travel koja je svojom ponudom, kvalitetom i naravno popularnim cenama stekla zavidan uspeh, popularnost i renome na celokupnom prostoru svoga delovanja.

U zadnjih sedam godina specijalizovanim programima ponude turistickih aranzmana, zdravstvenog turizma u zemlji i u inostranstvu, a narocito organizacijom u ponudi letovanja i organizaciji skolskih, univerzitetskih ekskurzija u Turskoj (Maloazijska tura), Edrene, Galipolje, Canakale, Troja, Bergama, Efes, Izmir, Istanbul.

Svojom ponudom i organizacijom postaje izuzetno popularna turistička agencija i kod starije populacije a narocito kod mladih, zbog kvaliteta, sigurnosti putovanja, izboru poslovnih partnera, destinacija i hotela.

Svojim dugogodisnjim pedagoskim radom iz oblasti srednjoskolskog obrazovanja, visegodisnjim profesionalnim iskustvom u turizmu vlasnika TA ZNak kao i poverenja koje smo stekli u toku rada su dokaz sigurnog izbora kvaliteta programa, ponude I cene koju Vam nudimo.

Turistička agencija Znak Travel saradjuje sa najboljim strucnjacima iz oblasti marketinga, turizma, trgovine, ugostiteljstva I saobracaja sa osnovnim motivom da svojim klijentima pruzi visoko profesionalan servis. Poverite vasoj TA Znak poslove organizatora Vaseg skupa, kongresa, seminara, kulturnih I sportskih manifestacija. Pogledajte I razmotrite nase ponude za individualna grupna putovanja u zemlji I inostranstvu.

ORGANIZUJTE I INICIRAJTE PUTOVANJA

ORGANIZUJTE I INICIRAJTE PUTOVANJA ZA PREDSTAVNIKE Vasih sindikata i penzionerskih udruzenja posredstvom nase agencije. Turistička agencija Znak Travel Vam moze ponuditi celokupnu organizaciju Vasih porodicnih veselja (svadbe, veridbe, rodjendane, maturske veceri, susrete generacija I dr.). Verujuci da ukoliko nam ukazete poverenje i organizaciju odabranog programa, necete imati razloga za drugi izbor jer smo mi Vas Izbor. Zahvaljujemo na paznji koju ste nam ukazali prelistavajuci nas program I do skorog vidjenja Najsrdacnije Vas pozdravljamo.


Image

Naše usluge

  • letovanja, zimovanja, putovanja, izleti, evropski gradovi, krstarenja,
  • djački turizam, ekskurzije i rekreativne nastave u zemlji i inostranstvu
  • sindikalna putovanja
  • poslovna putovanja, kongresi, seminari, sportske manifestacije, team building putovanja
  • tematska putovanja
  • idnividualna putovanja u zemlji i inostranstvu
  • grupna putovanja u zemlji i inostranstvu
  • tematska putovanja
  • krstarenja i daleke destinacije